Buku Biografi Tuan Guru Nik Aziz

Best Wallpaper Ideas website. Search anything about Wallpaper Ideas in this website.

Buku Biografi Tuan Guru Nik Aziz. Video Biografi ini boleh didapati dalam bentuk DVD. Anak kedua dari perkahwinan Tok Guru Haji Nik Mat Alim Tuan Guru Haji Nik Mat dengan isteri pertama ini dilahirkan pada tahun 1931 dan diberi nama Nik Abdul Aziz.

Tok Guru Sebuah Biografi Awal Kulit Nipis C109 K132
Tok Guru Sebuah Biografi Awal Kulit Nipis C109 K132 from bookcafe.com.my

Hazrul Azrie Tengku Nurhusni dan Nordianah Penerbit. Lokman Sulaiman 1999 Sulfa Human Resources Development edition in Malay - Ed. Walaupun tujuan penulisnya untuk mengampu Nik Aziz biografi ini membawa banyak maklumat yang memberi gambaran lebit tepat mengenai Menteri Besar.

Biografi tuan guru dato haji nik aziz seorang ulama serta ahli politik malaysia abad ke 20 Buku ini merakamkan kerjaya Dato Nik Aziz Nik Mat sebagai seorang ahli politik dari 30 tahun.

Tafsir nik abdul aziz nik mat Setelah sekian lama menaruh harapan untuk menatap kembali kalam hikmah daripada seorang tokoh yang disegani di Malaysia Tuan Guru Nik Abdul Aziz bin Nik Mat. Sedar tak sedar dah 3 tahun pemergian Allahyarham yang pergi meninggalkan kita pada 12 Februari 2015. Walaupun tujuan penulisnya untuk mengampu Nik Aziz biografi ini membawa banyak maklumat yang memberi gambaran lebit tepat mengenai Menteri Besar. Tun Mahathir sedang kusyuk membaca buku Ustaz Nik Omar.